Privacy Policy

Uw privacy is voor Brocante Kuipje van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. We verwerken alleen gegevens die nodig zijn voor het verwerken en verzenden van uw bestelling. De gegevens die u aan ons doorgeeft worden bewaard op de beveiligde servers van MyOnlineStore/Mijnwebwinkel.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we binnen de online omgeving van onze webwinkel https://www.brocantekuipje-shop.nl allemaal doen met de informatie die u aan ons doorgeeft.

AFHANDELEN BESTELLING

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om uw bestelling netjes en snel voor u af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met onze webwinkelprovider (MyOnlineStore), bezorgdienst en betaalprovider gedeeld.

Persoonsgegevens die wij gebruiken om uw bestelling af te handelen zijn betalingsgegevens, NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. De gegevens die nodig zijn om uw bestelling te verwerken worden i.v.m. fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.

VERSTREKKING AAN DERDEN

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Hieronder leggen we uit met welke bedrijven we samenwerken.

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

Betaalprovider Mollie B.V. en Klarna

Na het afronden van uw bestelling kunt u een betaalmethode selecteren. Kiest u voor Mollie B.V. of Klarna dan nemen zij het laatste deel van uw bestelling van ons over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van u vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling of in het geval van Klarna de toetsing van uw kredietwaardigheid.

Verzend/bezorgdienst PostNL en DPD

Als u een bestelling plaatst is het onze taak om uw pakket zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL en DPD. Het is daarom voor ons noodzakelijk uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL of DPD te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.

Webwinkel software MyOnlineStore/Mijnwebwinkel

Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Als u een bestelling plaatst hebben wij uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het afronden van uw bestelling worden uw gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen.

CONTACTFORMULIER

Met het contactformulier op de website kunt u ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en NAW-gegevens. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

SOCIAL MEDIA

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen zoals de Like button van Facebook. Wanneer u hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

GOOGLE ANALYTICS

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Googlediensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

COOKIES

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

BEVEILIGING

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Om de beveiliging optimaal te kunnen garanderen hebben we met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten.

WIJZIGINGEN IN ONZE PRIVACYVERKLARING

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JE GEGEVENS

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

• het laten corrigeren van fouten

• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

• intrekken van toestemming

• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

KLACHT INDIENEN

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

CONTACTGEGEVENS

Brocante Kuipje

Silvia Kuiperij-Burhenne

Krekelvelstraat 11

5912 GA Venlo

Info@brocantekuipje.nl

Tel. 0615341911

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 04-08-2020 - Bedank Silvia voor de oude olijfbak gisteren besteld en nu...  lees meer
  • 10-06-2020 - wat...  lees meer
  • 03-03-2020 - Silvia bedank voor de snelle levering van de tissuehouder ...  lees meer
Plaats een bericht
© 2019 - 2020 Brocante Kuipje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel